Jesienne Warsztaty Kulinarne 2015 – Podsumowanie
Buona Akademia Italiana
przy współpracy kilku Kucharzy w Rzeszowie zorganizowała ostatnie już w tym roku warsztaty kulinarne. Tym razem odbyły się one w siedzibie Akademii w okresie od października do grudnia 2015 r. Podobnie jak poprzednio, warsztaty miały charakter zajęć edukacyjno-kulinarnych skierowanych dla uczestników, którzy poprzez zabawę utrwalali sobie zasady zdrowego odżywiania oraz poznawały zalety poszczególnych produktów, które są niezbędne do prawidłowego rozwoju organizmu. Na początku warsztatów organizator Buona Akademia Italiana w Rzeszowie Krystian Szymaniewicz w skrócie przedstawił programy prozdrowotne realizowane podczas warsztatów oraz omówił cel organizowania warsztatów. W warsztatach wzięło udział ok. 20 osób, które chętnie brały udział zwłaszcza, że czekała ich nagroda w formie ważnych dyplomów potwierdzających uzyskanie kwalifikacji zawodowych.
Podsumowując warsztaty trzeba przyznać, że ich forma została trafnie pomyślana i wybrana, świadczy o tym ogromne zadowolenie uczestników oraz gości zaproszonych na tą okazję. Krystian Szymaniewicz inicjator przedsięwzięcia za obecność pasjonatów warsztatów serdecznie podziękował wszystkim, organizując wyśmienita kolację, na której wręczono wszystkim uczestnikom nagrody, certyfikaty i zaświadczenia.
Powiązane zdjęcia:
Comments are closed.