Odjazdowe Warsztaty Kulinarne ” fare la scarpetta”
Zapraszamy na odjazdowe warsztaty kulinarne które odbędą się 25 maja o godzinie 17:00 w Restauracji La Famiglia w Rzeszowie.
Temat: Owoce Morze inne niż zawsze.
Tematyka dla bardziej zaawansowanych, choć nie koniecznie 🙂
Pragniemy zaprosić Państwa na 5 godzin wspólnego gotowania “stworów morskich” w stylu włoskim innym niż zazwyczaj, wspólnie przygotujemy potrawy z Pająków morskich , z langustyn i sercówek morskich , oraz vongoli veraci. Bazujemy na winie wytrawnym białym, z ryżem i makaronem oraz pieczywem włoskich do zrobienia tak zwanej
” fare la scarpetta”
Koszt Warsztatów 270 zł od osoby ilość miejsc ograniczona do 10 osób.
Minimalna ilość uczestników to 8 osób
Nr kota to wpłaty
77 1320 1537 2544 2001 3000 0001
w tytule należy podać Imię i Nazwisko.
Ponadto zapewniamy poczęstunek i wino dla każdego 🙂 na luźny Włoski Kulinarny wieczór.
Prowadzący Warsztaty
Mistrz Kulinarny Krystian Szymaniewicz/ Trener w Buona Akademia Italiana
Zapraszamy Serdecznie, nie pozwól by ta okazja ominęła Ciebie